ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
interieurvormgever interieurontwerp interieur interieurplannen
  • interieurontwerp interieurvormgever interieur interieurplannen
  • interieur interieurontwerp interieurvormgever interieurplannen
  • interieurvormgever interieur interieurontwerp interieurplannen
  • interieurplannen interieur interieurontwerp interieurvormgever
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Ontdek wie All-Inside is

Van twee aparte verhalen naar een vruchtbare samenwerking tussen een interieurvormgever en interieurbouwer: dat is de evolutie van All-Inside in een notendop. Wat houdt die samenwerking juist in en waarom is die zo geslaagd?

Het parcours van All-Inside

Rond 2009 is het verhaal van All-Inside begonnen… Geert Van Hoof en Eric Dom hebben toen hun passie voor interieur samengebracht onder één dak, en dat onder de toepasselijke naam ‘All-Inside’. Door professioneel te gaan samenwerken, kunnen ze met hun interieurbedrijf een totaalconcept voor elk interieur voorstellen. Als interieurvormgever (of interieurarchitect) tekent Geert namelijk eerst de nodige plannen uit en als interieurbouwer voert Eric daarna alle werken piekfijn uit. Van ontwerp tot realisatie hebben ze het hele inrichtingsproces dus in handen: creativity meets technical qualities! Ondertussen zijn we al enkele jaren verder en kunnen we terugblikken op een mooi aantal succesvol gerealiseerde projecten.


Wat brengt een interieurontwerp van All-Inside allemaal met zich mee?
 

Elke interieurdroom wordt werkelijkheid

Door onze krachten als interieurvormgever en interieurbouwer te bundelen worden je interieurplannen van ontwerp tot realisatie door All-Inside uitgevoerd. Tijdens dat proces vinden we het belangrijk dat je als klant (particulier of professioneel) voldoende betrokken wordt bij elke stap die wordt gezet richting je nieuwe interieur. Daarom hechten we veel belang aan jouw noden en wensen. Dankzij onze ervaring verwerven we er bovendien onze eigen stijl en visie in. Door jouw én onze ideeën in kaart te brengen, groeien we immers naar een optimale samenwerking en een verbluffend eindresultaat waarbij de hoofdrollen zijn weggelegd voor sfeer, comfort, functionaliteit en duurzaamheid.Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos interieur interieurvormgever interieurontwerp interieurplannen
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst interieur interieurvormgever interieurontwerp interieurplannen
Tel. 0475/57 77 65
interieur interieurvormgever interieurontwerp interieurplannen