ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
interieur interieurtips woonkamer interieurtips woonkamer
  • interieurtips woonkamer interieur interieurtips woonkamer
  • interieurtips interieurtips woonkamer interieur woonkamer
  • interieur interieurtips interieurtips woonkamer woonkamer
  • woonkamer interieurtips interieurtips woonkamer interieur
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Slimme interieurtips voor elke ruimte

All-Inside verwerkt witte kleuren en warme materialen in haar interieurontwerpen om een tijdloos karakter te geven aan de ruimte. Er zijn echter nog tal van andere factoren waar wij rekening mee houden om je interieur op de beste manier in te richten en aan te kleden. Om je te laten zien hoe je een modern interieur bij je thuis kan toveren, geven we daarom enkele interessante interieurtips mee.


Interieurtips voor slaperige slaapkamers.
 

Interieurtips voor slaperige slaapkamers

Als we denken aan onze slaapkamer, dan denken we normaalgezien aan een zachte, gezellige omgeving die uitnodigt om heerlijk te slapen. Om voor die speciale sfeer te zorgen hebben we wat interieurtips voor je klaar, die we trouwens ook toepassen in onze eigen ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan zachte stoffen zoals wol of zijde op je bed of aan een warm tapijt onder je voeten zodat je ’s morgens geen koude voeten hebt als je opstaat! Als je zulke zachte materialen combineert met rustgevende kleuren en een sfeervolle verlichting dan ben je al goed op weg om tot je hoogsteigen dromerige slaapkamer te komen.

 

Interieurtips voor een geslaagde woonkamer

De woonkamer, een plek in huis waar we veel tijd doorbrengen. We kijken er naar een leuke film, drinken er wat wijn met vrienden en gebruiken ze tegenwoordig ook als werkruimte. Je woonkamer praktisch indelen is dus de boodschap zodat je er op elk moment van de dag kan doen wat je wil!


Speel bijvoorbeeld met verschillende lichtbronnen, zoals daglicht, sfeerverlichting en werkverlichting. Zo heb je voor elke activiteit de juiste belichting! Je kan ook met schuifdeuren werken zodat je de ruimte gemakkelijk kan verkleinen of vergroten. Bij All-Inside houden we trouwens de meubels en accessoires in dezelfde interieurstijl om een tijdloos en rustgevend geheel te creëren. Met deze interieurtips wordt je woonkamer snel een gezellige leef- en werkruimte waar het heerlijk zal zijn om te vertoeven.

Do-it-yourself interieurtips!

Je interieur wat opfrissen kan je ook gemakkelijk zelf doen, en wel met onze do-it-yourself interieurtips! Speciaal voor jou werkt All-Inside toffe ideeën uit om oude of alledaagse voorwerpen om te vormen tot nieuwe decoratieve elementen voor je woning. Knap bijvoorbeeld eens die oude zetel op die staat weg te kwijnen in de kelder, dip de poten van je keukenstoelen in een leuk verfkleurtje of maak betonnen kaarsen met een plastieken fles! Op onze Facebook-pagina ‘Do it yourself All-Inside vind je nog meer inspiratie. Er staan zelfs workshops op de agenda waarin we je in de praktijk tonen hoe je je eigen eco-design maakt en op een originele, goedkope manier je interieur nieuw leven inblaast. Onze DIY-interieurtips: zo eenvoudig, maar zo mooi!

 
Do-it-yourself interieurtips!

Pimp je interieur met onze interieurtips!

Wat te doen met je interieur? Gelukkig is All-Inside er om je van begin tot einde bij te staan in de keuze, het ontwerp en de afwerking van je nieuwe interieur! Voor elke ruimte in huis hebben we wel een creatieve oplossing die telkens getuigt van de nodige portie esthetiek en functionaliteit. We hebben daarbij oog voor het geheel, maar uiteraard ook voor de details. Voor meer interieurtips- en advies op maat zijn we te vinden op het nummer 0478/27 01 81 of op het mailadres geert@all-inside.be.


Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos interieurtips interieur interieurtips woonkamer woonkamer
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst interieurtips interieur interieurtips woonkamer woonkamer
Tel. 0475/57 77 65
interieurtips interieur interieurtips woonkamer woonkamer