ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
interieur persoonlijk kleuradvies kleuradvies kleuradvies interieur
  • persoonlijk kleuradvies interieur kleuradvies kleuradvies interieur
  • kleuradvies persoonlijk kleuradvies interieur kleuradvies interieur
  • interieur kleuradvies persoonlijk kleuradvies kleuradvies interieur
  • kleuradvies interieur kleuradvies persoonlijk kleuradvies interieur
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Kleuradvies inspireert…

Snel een kleur kiezen voor je slaapkamer, keuken of woonkamer is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De kleurexperten van All-Inside staan je gelukkig bij om de juiste kleuren te selecteren voor je woning. Wat houdt kleuradvies voor je interieur dan juist in? Je ontdekt hier dat het alvast meer is dan louter een verfkleur kiezen voor je muur!


Kleuradvies: de sfeer van kleuren

Rood is de kleur van de liefde, geel vertegenwoordigt vreugde en groen staat voor natuur. Als je dat weet, dan kan je al wel raden dat kleuren ook invloed kunnen hebben op de sfeer binnenshuis en zelfs op je humeur. Daarom investeren we bij All-Inside de nodige energie in de juiste kleurenkeuze. Zijn je favoriete kleuren bijvoorbeeld blauw of groen, dan kies je voor een kalmerend effect. Ben je eerder te vinden voor rood, geel of oranje, dan kies je voor energierijke, warme kleuren. Welke sfeer wil je bij jou thuis? Ons kleuradvies op maat van je woning biedt de oplossing. All-Inside informeert je over de bijzondere aspecten van elke kleur en zorgt voor een kleurenanalyse afgestemd op jouw interieur.

 
Kleuradvies: de sfeer van kleuren.

Kleuradvies: het ruimtelijke effect van kleuren

Een kleur beïnvloedt niet enkel de sfeer van een ruimte, ze bepaalt ook hoe we de plek waarnemen. Lichte kleuren op je muren en plafond zorgen bijvoorbeeld voor een verruimend effect, wat nog extra wordt ondersteund zodra je de meubelen dezelfde tinten geeft. Mis je wat fellere kleuren in je interieur? Zorg dan voor een accentwand of voorzie simpelweg enkele kleurrijke accessoires, zoals kussens, fotokaders, tapijten, vazen en ga zo maar verder. Ons kleuradvies brengt raad! Een professionele blik op de kamer is dus zeker de moeite waard als je de ruimte optisch naar je hand wil zetten!


Een wit interieur? Dit is ons kleuradvies!
 

Een wit interieur? Dit is ons kleuradvies!

Witte kleurtinten geven een pure en rustige uitstraling aan je interieur, maar loop niet in de val van het ziekenhuiskamereffect! Leg daarom de juiste accenten om je witte inrichting een tijdloos karakter te geven. Bij All-Inside hechten we veel belang aan de kracht van een wit interieur, wat je dan ook ziet terugkomen in onze ontwerpen. Aan het neutrale wit voegen we bijvoorbeeld kleuraccenten toe voor een evenwichtig kleurenpalet en we integreren warme verlichting om het witte interieur sfeervol te maken. Speel ook wat met interessante vormen of texturen, in de vorm van meubelen, raamaankleding, tapijten of andere accessoires, om voor extra gezelligheid te zorgen. Decoreer echter met mate, want voor een luchtig en ruim interieur geldt altijd ‘less is more’!


Persoonlijk kleuradvies voor elke woning

Welke kleuren je kiest voor je interieur zegt veel over wie jij bent als persoon. All-Inside tast daarom samen met jou af waar je voorkeuren liggen en bij welke kleuren jij je het beste voelt. Benieuwd naar wat we voor jou en je interieur kunnen betekenen? Dan plannen we een afspraak om je kleuradvies aan huis te komen geven! Je ontvangt zelfs gratis kleuradvies wanneer je All-Inside inschakelt om een totaalconcept voor je interieur uit te werken. Ons team staat altijd klaar!


Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos kleuradvies interieur persoonlijk kleuradvies kleuradvies interieur
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst kleuradvies interieur persoonlijk kleuradvies kleuradvies interieur
Tel. 0475/57 77 65
kleuradvies interieur persoonlijk kleuradvies kleuradvies interieur