ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
interieur interieurs interieurstyling huisinrichting
  • interieurs interieur interieurstyling huisinrichting
  • interieurstyling interieurs interieur huisinrichting
  • interieur interieurstyling interieurs huisinrichting
  • huisinrichting interieurstyling interieurs interieur
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Sfeervol wonen dankzij interieurstyling

Een interieur dat echt bij je past, daar zorgen we bij All-Inside voor onder de noemer ‘interieurstyling’. De interieurstylist(e) of interieurarchitect brengt jouw interieurwensen in kaart en gaat samen op zoek naar een ideale indeling en aankleding van je woning. Ben je klaar om ondergedompeld te worden in een nieuw, fris interieur? Dan zorgt All-Inside voor een interieurstyling op maat!


Interieurstyling voor diverse interieurs.
 

Interieurstyling voor diverse interieurs

Je interieur kan je inrichten op 101 manieren en dus kan je ook 101 sferen creëren. We kijken even binnen in een paar populaire en tegelijkertijd tijdloze interieurs. De Scandinavische interieurstijl, bijvoorbeeld, kenmerkt zich door een strak, sober design en natuurlijke materialen. Om er zoveel mogelijk rust in te scheppen werkt men bij de interieurstyling met lichte kleuren en een beperkt aantal accessoires. Als je hierin thuiskomt, geniet je dus van een modern, rustgevend én comfortabel geheel. Hetzelfde soort minimalisme komt terug in het zen-interieur. Ook hier draait het bij de interieurstyling om rust, licht en ruimte door met glazen wanden, zachte verlichting, weinig accessoires en natuurlijke materialen te werken. Een iets ruwere interieurstijl is dan weer de industriële look. Je behoudt hierin de ruwe structuur van het gebouw, maar zorgt hier en daar voor netjes geverfde oppervlakken en design meubelen om de ruimte op een moderne manier gezellig aan te kleden. Zoals je ziet zijn er dus wel wat mogelijkheden om je huis in te richten en met een interieurstyling van All-Inside spelen we dat allemaal voor elkaar!


Ecologische interieurstyling

Op een creatieve manier en met een beperkt budget je huis inrichten? Laat je dan inspireren door onze do-it-yourself interieurtips. Gebruik bij je interieurstyling bijvoorbeeld een mooie blok hout als boekensteun, pimp een oud kastje met een laagje uitnodigende verf of maak van een badkuip een originele zetel! Op onze Facebook-pagina ‘Do it yourself All-Inside staan nog meer ideeën om je huis te verrijken met een paar unieke stukken eco-design. Interieurstyling kan dus ook goedkoop en erg origineel zijn. Check it out!


Interieurstyling: het werk van een interieurstyliste

Zorg voor die final touch dankzij de professionele hulp van een interieurstylist(e)! Gelukkig kent All-Inside een vruchtbare samenwerking met een styliste die jou interieuradvies op maat geeft en zelfs mee met jou op pad gaat om de juiste accessoires uit te kiezen voor je woning. Voor een perfecte interieurstyling zoeken jullie samen naar het tofste bijzettafeltje, het mooiste tapijt of de leukste fotokader. De styliste bekijkt ook welk type kleuren en verlichting ideaal zijn voor de ruimte. Kortom, je mag je verwachten aan een interieurstyling van vloer tot plafond met een modern, gezellig interieur als resultaat. Zo’n kans mag je niet laten liggen…

 

Interieurstyling voor een ideale huisinrichting

All-Inside staat te popelen om je interieur een moderne, frisse twist te geven. Bij elk project bekijken we de ruimte telkens als een geheel en leggen we de juiste accenten.

 
Interieurstyling voor een ideale huisinrichting.

Wil je graag weten hoe we je huis voorzien van de meest geschikte interieurstyling, bel ons dan op het nummer 0478/27 01 81 of stuur een mail naar geert@all-inside.be. Het team van All-Inside maakt van je huis de leukste plek op aarde!

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos interieurstyling interieur interieurs huisinrichting
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst interieurstyling interieur interieurs huisinrichting
Tel. 0475/57 77 65
interieurstyling interieur interieurs huisinrichting