ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
interieurvormgever interieur interieurarchitect keuken
  • interieur interieurvormgever interieurarchitect keuken
  • interieurarchitect interieur interieurvormgever keuken
  • interieurvormgever interieurarchitect interieur keuken
  • keuken interieurarchitect interieur interieurvormgever
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

De interieurarchitect ontwerpt…

Wie geeft je ramen de ideale grootte? Wie bekijkt met zorg welke muren je mag uitbreken? Wie ontwerpt unieke meubelen voor je keuken? Dat doet de interieurarchitect! Gewapend met een stevige dosis technische kennis en creativiteit gaat de interieurarchitect namelijk aan de slag om een indrukwekkend interieurgeheel te creëren voor je woning of zaak. We vertellen je in een notendop wat je zoal mag verwachten van een interieurarchitect.


De interieurarchitect ontwerptÖ
 

Wat doet de interieurarchitect concreet?

Woningen, bedrijven, restaurants of winkels: een interieurarchitect kan elk type gebouw onder handen nemen. Door zich onder andere te laten inspireren door de kunst, de wetenschap en de nieuwste trends creëert een interieurarchitect altijd een up-to-date interieur dat functionaliteit combineert met esthetiek. Welke materialen passen het beste in de ruimte, wat is de meest efficiënte indeling en welke verbouwingen zijn aan te raden? Het zijn vragen waar een interieurarchitect een antwoord op zoekt én vindt dankzij zijn uitstekende technische kennis. Licht, geluid, kleuren, vormen, structuren en materialen passeren allemaal de revue en laat hij op slimme wijze met elkaar interageren om naar de juiste, evenwichtige balans te streven. Het resultaat? Een aangename beleving, een praktische ruimte en een tijdloos geheel!


Interieurarchitect versus interieurvormgever

Een interieurarchitect inschakelen voor een binnenhuisinrichting op maat? Het kan! Maar eigenlijk kan je ook een beroep doen op een interieurvormgever. Zijn dat dan niet twee verschillende beroepen? Jawel, maar het verschil is in principe niet zo groot. Een interieurarchitect heeft wat meer bouwtechnische studies achter de rug en heeft daardoor een iets betere kijk op de (dragende) structuren van je huis. Voor de rest kan een interieurvormgever je dezelfde diensten aanbieden als een binnenhuisarchitect. Ze geven beiden waardevol interieuradvies en leggen elk de nodige creativiteit, praktische en technische kennis aan de dag om een interieur knap in te richten. Interieurconcepten op maat of gepersonaliseerde meubelontwerpen voeren de interieurarchitect én –vormgever dus feilloos uit!

 
Jouw gewenste interieurlook dankzij een interieurarchitect.

Jouw gewenste interieurlook dankzij een interieurarchitect

Een interieurarchitect de inrichting van je woning of winkel laten ontwerpen heeft wel wat interessants te bieden. Je wensen en behoeften worden immers in een weloverwogen interieurplan gegoten dat bovendien volledig is afgestemd op de kwaliteiten die de ruimte biedt. Ben je op zoek naar een creatief en tijdloos interieurdesign? All-Inside helpt je met veel plezier verder, want bij ons mag je je verwachten aan een hedendaagse én professionele kijk op je interieur!


Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos interieurarchitect interieurvormgever interieur keuken
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst interieurarchitect interieurvormgever interieur keuken
Tel. 0475/57 77 65
interieurarchitect interieurvormgever interieur keuken