ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
interieur renovatie interieur renovatie interieurs
  • renovatie interieur interieur renovatie interieurs
  • interieur renovatie renovatie interieur interieurs
  • interieur interieur renovatie renovatie interieurs
  • interieurs interieur renovatie renovatie interieur
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Mooie en duurzame interieur renovatie

Ben je uitgekeken op je huidige interieur? Past het niet meer bij je smaak, je huidige leefgewoontes of bij wat jij verstaat onder ‘woonkwaliteit’? Of is je interieur een samenraapsel geworden van vanalles-en-nog-wat en mis je een harmonieus geheel? Subtiel of groots: hoe je het ook ziet, All-Inside geeft de bestaande ruimtes in je woning opnieuw kleur en sfeer. Wij transformeren je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of zolder tot een plek waar het aangenaam vertoeven is en gaan daarbij te werk met oog voor detail en respect voor je woon- en leefwereld. Om al een tipje van de sluier op te lichten, vertellen we je hier hoe een interieur renovatie van je woonkamer, keuken of badkamer er kan uitzien als je met All-Inside in zee gaat…


 

Interieur renovatie uit de handen van All-Inside

All-Inside komt bij je langs om je interieur te scannen op de probleemzones en de mogelijkheden. Wat is de beste indeling voor de ruimte en hoe kunnen we een ruim en licht gevoel opwekken? Van vloeren en wanden tot meubelen en verlichting: we (her)bekijken alles en werken het uit in een interieurontwerp op maat van de ruimte. Daarna gaan we aan de slag om je interieur om te toveren tot een uniek resultaat en af te werken met zorgvuldig uitgekozen accessoires. Van een tijdloze interieur renovatie van All-Inside geniet je nog jarenlang!

 

Trends voor je interieur renovatie

Massieve meubelen en veel tierlantijntjes: dat zal je niet meer zo snel terugvinden in de hedendaagse interieurs. Waar draait het vandaag de dag dan wel allemaal om in onze interieurs? We kiezen bijvoorbeeld steeds meer voor een minimalistische interieurlook door met pure vormen en natuurlijke materialen te werken.


Zo ziet het geheel er licht en strak uit waarbij elk interieurelement op de juiste manier wordt ingepast in de ruimte. Denk aan meubelen met een eenvoudig, doch modern design, aan subtiele lichtschakelaars of aan kasten zonder handgreep… Je slaapkamer, bureau of zolder ziet er met deze interieurtrends niet enkel als nieuw uit, All-Inside zorgt er dankzij de juiste materialen- en kleurenmix ook voor dat je een gevoel hebt van ruimte en rust zodra je de kamer binnenstapt! Maar onthoud vooral deze tip: de basis van een goede interieur renovatie is de combinatie van indeling, vorm, licht, materiaal en kleur.

Tijd voor een interieur renovatie

Is er bij jou in huis ook wel een kamer die klaar is voor een interieur renovatie? Dan luisteren we vol interesse naar je plannen en maken we graag een persoonlijk ontwerp voor je! We voeren de werken uit van begin tot einde om je nieuwe woondromen te realiseren. Je mag steeds rekenen op professioneel advies en een grote dosis ervaring! Wil je graag weten hoe een interieur renovatie van All-Inside er uitziet? Onder ‘Realisaties’ hebben we wat foto’s gezet van enkele interieurs die we vernieuwd hebben. Ga snel een kijkje nemen en neem contact met ons op als jouw interieur ook toe is aan een nieuwe uitdaging…!

 
Tijd voor een interieur renovatie?

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos interieur renovatie interieur renovatie interieurs
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst interieur renovatie interieur renovatie interieurs
Tel. 0475/57 77 65
interieur renovatie interieur renovatie interieurs