ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
keuken keuken op maat keukens keukens op maat
  • keuken op maat keuken keukens keukens op maat
  • keukens keuken op maat keuken keukens op maat
  • keuken keukens keuken op maat keukens op maat
  • keukens op maat keukens keuken op maat keuken
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Unieke keukens van All-Inside

Een keuken is al langer niet enkel een plek om te koken, het is vandaag dé ontmoetingsplaats van het hele gezin en het kloppende hart van de woning. Je kookt er lekkere maaltijden, leest er ’s morgens de krant bij een kopje koffie en babbelt er gezellig bij met vrienden. Daarom ontwerpen wij je keuken niet enkel op maat van de beschikbare ruimte, maar ook op maat van je levenswijze, je prioriteiten, de samenstelling van je gezin en uiteraard je budget. Mooie én praktische keukens zijn dus een aanrader voor iedereen die zich helemaal wil thuis voelen in eigen huis. All-Inside staat daarom met een heleboel kennis en enthousiasme voor je klaar bij de keuze, renovatie of inrichting van je (nieuwe) keuken!


Keukens in elke stijl en smaak

Met keukens kan je heel veel verschillende kanten uit op vlak van stijl, kleur, materiaal en noem maar op. Vind je de uitstraling van landelijke keukens wel mooi of spreekt een moderne keuken je meer aan? Welke kleuren en materialen zie je graag terugkomen in je nieuwe keuken? Denk ook eens aan een ideale keukeninrichting: welke soort opbergruimtes wil je graag, welke keukenapparatuur wil je waar… Om al je keukenideeën duidelijk te laten zien aan de interieurarchitect of –vormgever is een ‘moodboard’, een soort van fotocollage, trouwens wel een interessant idee. Ben je al aan het wegdromen over je nieuwe keuken…?

 

Hedendaagse trends voor keukens

De open keuken domineert al een tijdje, maar de opmars naar de keuken als daadwerkelijk verlengstuk van de woonkamer is nu in volle gang en stelt gezelligheid centraal. All-Inside speelt bijvoorbeeld in op deze keukentrend door dezelfde materialen voor te stellen voor de meubelen in je woonkamer en keuken.

 
Keukens in elke stijl en smaak.

Duurzaamheid wint uiteraard ook nog steeds aan belang en vind je in de hedendaagse keukens terug in de vorm van zuinige apparaten en kwaliteitsvolle materialen. Ken je de belevingskeuken trouwens al? In dit type keukens wordt alles visueler en tastbaarder dankzij speciale structuren en texturen, zoals bijvoorbeeld een houtnerf op je keukenlade… Of als je graag een strak design hebt met weinig bovenkastjes en weggewerkte handgrepen, dan is de minimalistische keuken een interessante keukentrend. All-Inside volgt de huidige keukentrends steeds op de voet op en past ze toe in je persoonlijke keukenontwerp!

Unieke keukens op maat.
 

Unieke keukens op maat

Welke voordelen bieden keukens op maat ten opzichte van standaardkeukens? Om te beginnen speel je met een keuken op maat beter in op de totale ruimte, dus geen meubel dat niet mooi aansluit of een minder subtiele afwerking die je stoort. De link met de rest van je interieur is daarbij ook duidelijk zichtbaar, want je kan bijvoorbeeld dezelfde soort kasten laten terugkomen in je woonkamer of bureau! Kiezen voor een keuken op maat is bovendien kiezen voor kwaliteitsvollere materialen. Ze zullen je misschien niet meteen opvallen, maar in de loop der tijd zal je merken dat het gaat om duurzame materialen. Een keuken die op maat gemaakt wordt, wordt ook steeds professioneel geplaatst en heel zuiver afgewerkt waarbij elk detail de nodige aandacht krijgt.


Bij All-Inside volgen we daarnaast nieuwe keukentrends op de voet op zodat we moderne technieken direct kunnen integreren in het design van jouw keuken. Kiezen voor de onmisbare kwaliteit van keukens op maat is dus een wijze beslissing.

Met de persoonlijke keukenontwerpen van All-Inside zit je zeker goed, zowel op praktisch als op esthetisch vlak! Contacteer ons om jouw keuken op maat te creëren en bij je thuis te komen installeren.

 

Keukens om van te dromen

Voor tijdloze en duurzame keukens ben je bij All-Inside aan het goede adres. Van onze speciaal ontworpen keukens geniet je immers voor lange tijd en in al het nodige comfort. Samen met jou bekijken we wat jouw wensen en behoeften zijn zodat we een plan en keuken op maat kunnen uitwerken. Onder ‘Realisaties’ kan je binnenkijken in enkele keukens die All-Inside al heeft gerealiseerd en kan je al wat inspiratie opdoen voor je eigen keukendromen!

 
Keukens om van te dromen.

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos keukens keuken keuken op maat keukens op maat
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst keukens keuken keuken op maat keukens op maat
Tel. 0475/57 77 65
keukens keuken keuken op maat keukens op maat