ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
dressing dressings op maat dressings moderne dressings
  • dressings op maat dressing dressings moderne dressings
  • dressings dressings op maat dressing moderne dressings
  • dressing dressings dressings op maat moderne dressings
  • moderne dressings dressings dressings op maat dressing
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Dressings in alle formaten

Een plek in huis waar je al je kleren, schoenen, tassen en dassen kan opbergen en waar je bovendien de ruimte hebt om je rustig om te kleden? We stellen aan je voor: de dressing! Wat de meerwaarde is van dressings leggen we hier even uit, maar je zal merken dat het bij All-Inside vooral draait rond de totaalbeleving van de dressing zonder de details uit het oog te verliezen!


 

De dressings van All-Inside

Een kleine of een grote dressing, een kast in je slaapkamer of een instapdressing? All-Inside werkt ontwerpen op maat uit voor elk type ruimte. Grote dressings kleden we bijvoorbeeld gezellig in, terwijl we deze in een kleine slaapkamer subtiel integreren om de ruimte maximaal te benutten. Bij ons kan je dus zowel terecht voor ingebouwde kasten als voor vrijstaande meubelen. Jij vraagt, wij maken en passen alles netjes in de ruimte in! We kunnen ook je badkamer en slaapkamer laten doorlopen naar je dressing. Zo creëer je één geheel waarin je makkelijk kan bewegen. Qua afwerking en ontwerp zijn er dus eigenlijk eindeloze mogelijkheden wanneer het gaat over dressings; omschrijf ons simpelweg hoe jouw exemplaar er moet uitzien en we gaan aan de slag.

 


Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor gemakkelijke schuifdeuren waarbij je geen kostbare ruimte verliest of voor grote spiegels zodat je je outfit goed kan bekijken. Wist je trouwens dat spiegels ook de ruimte vergroten en meer licht binnenbrengen? Verder kunnen dressings worden uitgerust met handige legplanken die je kan verplaatsen, dan kan je de kasten zelf aanpassen en de ruimte altijd efficiënt gebruiken. Er bestaan ook haakjes om je sjaaltjes of dassen aan te hangen en zelfs kapstokken om uit te klappen. Uiteraard zijn ook kasten in de meest uiteenlopende vormen, dimensies en materialen mogelijk. All-Inside helpt je mee kiezen en inrichten!

Tips voor functionele dressings

Sta ook eens stil bij de verschillende seizoenen als je je dressing inricht: waar je het gemakkelijkste bij kan, daar leg je de kleding die je in dat seizoen het vaakst draagt, en zo kan je afwisselen. Denk bovendien ook aan een aangename vloerbekleding! In dressings loop je immers vaak rond op blote voeten, een zacht tapijt of vloerverwarming is dus wel een slimme keuze.

 

‘Dress(ings) to impress’

All-Inside staat voor je klaar om je woning uit te rusten met moderne dressings op maat.

 
All-Inside staat voor je klaar om je woning uit te rusten met moderne dressings op maat.

Contacteer ons hier om je dressingplannen te bespreken. Je kan je alvast wat laten inspireren door reeds gerealiseerde dressings die je vindt onder de knop ‘Realisaties’.

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos dressings dressing dressings op maat moderne dressings
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst dressings dressing dressings op maat moderne dressings
Tel. 0475/57 77 65
dressings dressing dressings op maat moderne dressings