ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
zolder zolder verbouwen zolderinrichting slaapkamers
  • zolder verbouwen zolder zolderinrichting slaapkamers
  • zolderinrichting zolder verbouwen zolder slaapkamers
  • zolder zolderinrichting zolder verbouwen slaapkamers
  • slaapkamers zolderinrichting zolder verbouwen zolder
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Je zolderinrichting vakkundig aangepakt

Zolders worden nog altijd voornamelijk gebruikt als opbergplaats en volgestouwd met dozen en allerhande spullen die we elders niet kwijt kunnen. Zonde eigenlijk, want door gewoon even stil te staan bij je zolderinrichting kan je deze plek al snel ombouwen tot een volwaardige verdieping met slaapkamers voor de groter wordende kinderen, tot werkkamer of bureau, tot speel- of hobbykamer, enz. Bij All-Inside kan je daarom terecht voor een geslaagde zolderinrichting die een significante meerwaarde geeft aan je woning.


Ons stappenplan voor een nieuwe zolderinrichting

Wanneer je besluit om je zolder een nieuwe functie te geven, tovert All-Inside de eerste plannen op tafel voor een zolderinrichting bij je thuis. We richten deze plek professioneel in van kop tot teen! We beginnen daarbij met een goede isolatie en de keuze van de juiste dakvensters. Wist je dat je je zolder kan vergroten door met (natuurlijk) licht te spelen? All-Inside toont je hoe! Die bijzondere lichtinval in combinatie met je schuine dak geven trouwens een unieke uitstraling aan deze plaats. We delen de ruimte bovendien zo efficiënt mogelijk in en werken ze af met de mooiste accessoires. Bij ons zijn veel creatieve oplossingen mogelijk wat betreft je zolderinrichting. Contacteer ons om ze te bespreken!

 

Dit maakt een zolderinrichting de moeite waard

Waarom is het zo interessant om je zolder te verbouwen? Je hebt er niet enkel een extra leefruimte bij, maar dankzij een slimme zolderinrichting vergroot je ook de bewoonbare oppervlakte waardoor je woning meer waard is op de vastgoedmarkt. Als je er trouwens voor kiest om van je zolder een extra slaapkamer of bureau te maken, is het slim om voor een goede dakisolatie te zorgen.

 
Ons stappenplan voor een nieuwe zolderinrichting.

Zo verlies je minder warmte via je dak, moet je minder verwarmen én bespaar je op je energiekosten! Een nieuwe zolderinrichting is dus een echte win-winsituatie met een extra ruimte én een lagere energiefactuur als resultaat.

 

Zolderinrichting: verrassende ideeën

Laat je inspiratie de vrije loop en richt je zolder in zoals jij dat wil! We hebben hier alvast enkele mogelijkheden voor een toffe zolderinrichting… Wat dacht je bijvoorbeeld van een speelruimte voor je kinderen of je eigen hobbykamer?


Zolderinrichting: verrassende ideeŽn.
 
Zo heb je je eigen plekje waar je je volledig kan uitleven of een speciale kamer waar je kinderen in hun eigen wereldje kunnen leven. Of ga voor een zolderinrichting waar heel het gezin tot rust kan komen in de vorm van een ontspanningsruimte. Een zolder verbouwen kan ook om er een bureau of studeerkamer van te maken. Belangrijk is dan om voor voldoende lichtinval te zorgen. Je zou van je zolder ook een extra slaapkamer of gastenkamer kunnen maken met zelfs een kleine, fijne badkamer erin. Daarom is het wel handig als je tijdens de bouw van je woning al de nodige leidingen voorziet op je zolderkamer zodat je er in de toekomst nog elke weg mee uit kan! In de map ‘Realisaties’ staan wat foto’s van zolderruimtes die All-Inside al heeft omgebouwd en ingericht. Neem een kijkje en doe nog meer ideeën op voor een nieuwe zolderinrichting!

Zolderinrichting bij je thuis

Heb je de smaak te pakken en wil je je woning uitbreiden met een extra leefruimte? Denk dan aan een frisse zolderinrichting! All-Inside is er voor jou om je te begeleiden van het ontwerp tot het laatste kussen op de zetel. Vind ons hier om je huis te verruimen met een bijzondere zolderinrichting.


Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos zolderinrichting zolder zolder verbouwen slaapkamers
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst zolderinrichting zolder zolder verbouwen slaapkamers
Tel. 0475/57 77 65
zolderinrichting zolder zolder verbouwen slaapkamers