ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
slaapkamer tijdloze slaapkamers slaapkamers grote slaapkamer
  • tijdloze slaapkamers slaapkamer slaapkamers grote slaapkamer
  • slaapkamers tijdloze slaapkamers slaapkamer grote slaapkamer
  • slaapkamer slaapkamers tijdloze slaapkamers grote slaapkamer
  • grote slaapkamer slaapkamers tijdloze slaapkamers slaapkamer
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Cocoonen in All-Inside slaapkamers

De slaapkamer is de ruimte waar je dag begint en eindigt. Je brengt er ongemerkt veel tijd door: in het weekend blijf je er wat langer liggen om uit te slapen of rustig te ontbijten, ’s avonds lees je nog wat voor het slapen gaan. Een slaapkamer moet dus vooral rust uitstralen en dat vind je ook terug in de ontwerpen van All-Inside. Door rekening te houden met jouw wensen realiseren we tijdloze slaapkamers waar je op elk tijdstip van de dag kan uitrusten. Hoe maken we van je slaapkamer een sfeervolle, gezellige ruimte? Dat vertellen we je hier.


Door rekening te houden met jouw wensen realiseren we tijdloze slaapkamers waar je op elk tijdstip van de dag kan uitrusten.
 

Slaapkamers met rustgevend interieur

Slaapkamers dienen om tot rust te komen, te ontstressen, je lichaam en geest klaar te stomen voor de volgende dag… Kortom, om te genieten in een ontspannen sfeer! All-Inside zorgt daarom voor het ideale zen-interieur in je slaapkamer door een moderne, tijdloze stijl toe te passen en een beperkt kleurenpalet te gebruiken. Verder integreren we op subtiele wijze opbergruimtes in je slaapkamer om je kledij of andere spullen op te bergen. Dezelfde subtiliteit hanteren we bij andere meubelen, zoals een bed of nachtkastjes, om een evenwichtig geheel te creëren. Met minder kan je vaak een grootser effect verkrijgen en dat is waar we met All-Inside naar streven.


Slaapkamers slim indelen

Kleine of grote slaapkamers, een slimme indeling van de ruimte is altijd goed en kan zelfs voor wonderen zorgen. Waar zet je je bed, kies je voor nachtkastjes of niet, welk type opbergruimte wil je graag in je slaapkamer en ga zo maar verder. Er zijn tal van mogelijkheden om slaapkamers praktisch én mooi in te delen. Gelukkig helpt All-Inside je bij het ontwerp van je toekomstige slaapkamer waar je zal kunnen dromen tot de sterren naar beneden vallen… In onze ontwerpen leggen we trouwens vaak de link met de badkamer of de dressing om dezelfde interieurstijl door te trekken in de verschillende ruimtes en zo voor een nog mooier geheel te zorgen.

 

Zen-slaapkamers van All-Inside

Voor tijdloze slaapkamers ben je bij All-Inside aan het juiste adres. Met onze frisse blik kijken we naar de ruimte die je wil ombouwen tot slaapkamer of bekijken we hoe we je oude slaapkamer in een hedendaags jasje kunnen steken. Benieuwd naar slaapkamers die we al gerealiseerd hebben? Kijk dan snel in ons fotoalbum ‘Realisaties’ en laat je verrassen door onze slaapkamers en hun slaapcomfort

 
Voor tijdloze slaapkamers ben je bij All-Inside aan het juiste adres.

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos slaapkamers slaapkamer tijdloze slaapkamers grote slaapkamer
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst slaapkamers slaapkamer tijdloze slaapkamers grote slaapkamer
Tel. 0475/57 77 65
slaapkamers slaapkamer tijdloze slaapkamers grote slaapkamer