ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
binnendeuren op maat interieur binnendeuren hoge binnendeuren
  • interieur binnendeuren op maat binnendeuren hoge binnendeuren
  • binnendeuren interieur binnendeuren op maat hoge binnendeuren
  • binnendeuren op maat binnendeuren interieur hoge binnendeuren
  • hoge binnendeuren binnendeuren interieur binnendeuren op maat
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Trendy binnendeuren

Als je dacht dat een deur enkel en alleen een manier is om van de ene naar de andere kamer te gaan, dan heb je het bij het verkeerde eind. Een deur is zoveel meer dan dat! Daarom besteedt All-Inside aandacht aan de meest geschikte binnendeuren voor je interieur. Waar letten we op, wat zijn populaire afwerkingen en hoe integreren we binnendeuren in een interieur? Verder lezen is de boodschap voor een antwoord op deze vragen!


Kortom, binnendeuren integreert men graag zo goed mogelijk in de rest van het interieur en zijn dus eigenlijk praktisch onzichtbaar geworden, maar getuigen toch van een prachtig staaltje design!
 

Onzichtbare binnendeuren

Er zijn interieurtrends, kleurentrends en woontrends, maar ook deurtrends! In de interieurs van vandaag de dag vinden we namelijk wel wat populaire afwerkingen van binnendeuren terug. Zo kiest men bijvoorbeeld graag voor een strak of zeer smal kader rondom de deur om de binnendeur visueel op te nemen in de muur. Hetzelfde effect verkrijg je met glazen binnendeuren: ze smelten niet alleen perfect weg in je interieur, ze brengen bovendien meer licht in de kamer en creëren een aangenaam ruimtegevoel. Dat verklaart waarom deze binnendeuren zo geliefd zijn in moderne interieurs. Handvatten worden trouwens ook tot het minimum beperkt of op zeer subtiele wijze aan de deur bevestigd. Kortom, binnendeuren integreert men graag zo goed mogelijk in de rest van het interieur en zijn dus eigenlijk praktisch onzichtbaar geworden, maar getuigen toch van een prachtig staaltje design!

 

Hoge binnendeuren en schuifdeuren

Breng je graag die klassevolle uitstraling van vroeger terug binnen? Dan brengen plafondhoge binnendeuren raad.


Deze deuren reiken, zoals de naam al doet vermoeden, tot aan het plafond en kunnen in principe in elke ruimte geplaatst worden. Ook schuifdeuren vallen erg in de smaak en door hun plaatsbesparende aspect vormen ze een interessante variant op de welgekende opendraaiende binnendeuren.

Schuifdeuren lenen zich er trouwens ook uitstekend toe om met één simpele beweging een ruimte op te delen of om twee ruimtes samen te voegen. Voor nog meer verfrissende deurtips kan je ons steeds contacteren.

 

Moderne binnendeuren op maat

Bij All-Inside kan je terecht voor binnendeuren die stuk voor stuk bijdragen tot een bijzondere sfeer bij je thuis. Op die manier kunnen we elk interieur uitrusten met de meest ideale binnendeur. Voor meer informatie zijn we hier bereikbaar. Binnendeuren op maat? All-Inside staat paraat!

 
Bij All-Inside kan je terecht voor binnendeuren die stuk voor stuk bijdragen tot een bijzondere sfeer bij je thuis.

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos binnendeuren binnendeuren op maat interieur hoge binnendeuren
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst binnendeuren binnendeuren op maat interieur hoge binnendeuren
Tel. 0475/57 77 65
binnendeuren binnendeuren op maat interieur hoge binnendeuren