ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
kasten design kasten op maat kasten op maat interieur
  • design kasten op maat kasten kasten op maat interieur
  • kasten op maat design kasten op maat kasten interieur
  • kasten kasten op maat design kasten op maat interieur
  • interieur kasten op maat design kasten op maat kasten
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Expert in kasten op maat

Iedereen is steeds meer op zoek naar ruimtebesparende oplossingen om alle bezittingen in te kunnen opbergen: kledij, schoenen, boeken, speelgoed van de kinderen, collectie cd’s… Hiervoor bestaat een perfecte oplossing: kasten op maat. Een op maat gemaakte kast in je woonkamer, slaapkamer of dressing: kasten van All-Inside zijn echte blikvangers. Op basis van jouw wensen en de ruimte werken we een ontwerp uit zodat je binnen de kortste keren je eigen gepersonaliseerde kasten op maat hebt bij je thuis. De ruimte zo goed mogelijk benutten zodat je al je spullen netjes kan wegbergen en van een heerlijke rust kan genieten in huis, dát is onze specialiteit!


Kasten op maat van je interieur.
 

Kasten op maat van je interieur

Waar berg je je schoenen, boeken, kleding of kookpotten op? In kasten! All-Inside maakt diverse soorten kasten op maat voor je bergruimte, bureau, woonkamer en ga zo maar verder. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie ingebouwde keukenkasten of zoek je eerder lange wandkasten voor in de woonkamer? Plafondhoge boekenkasten op maat zijn uiteraard ook mogelijk, of misschien wil je wel gewoon een handige dressing bij je thuis. Er is voor ieder wat wils. Ook qua afwerkingen zijn er uiteenlopende mogelijkheden: minimalistische, fijne handgrepen of zelfs greeploos, draai- of schuifdeuren, leuke spotjes… Voor elk interieur tekenen we een ontwerp met kasten op maat uit! Samen met het praktische aspect zorgt All-Inside bovendien voor een rustgevend, tijdloos design waarbij de inbouwkasten harmonieus overvloeien in je interieur.


Wat maakt van kasten op maat een interessante keuze?

Kiezen voor kasten op maat heeft heel wat interessante voordelen en misschien zijn het er wel meer dan je dacht! Om te beginnen kan je de ruimte natuurlijk zo optimaal mogelijk gebruiken en inrichten. Inbouwkasten zorgen er namelijk voor dat elk hoekje en plekje in de kamer benut wordt. All-Inside zorgt dus voor echt millimeterwerk waardoor je wel wat kostbare plaats bespaart als je je spullen netjes wil opbergen. 


Daarnaast ben je ook volledig vrij in het ontwerp, met name de stijl, de kleuren, de materialen en de indeling. All-Inside luistert uiteraard steeds naar jouw voorkeuren en werpt daarnaast haar professionele blik op het project en werkt dan een persoonlijk ontwerp voor je uit. Kwaliteit en duurzaamheid spelen daar trouwens steeds een centrale rol in. Als resultaat mag je je aan een knappe set kasten op maat verwachten die volledig zijn afgestemd op jouw woon- en interieurstijl!

 

Design kasten op maat

Inbouwkasten met een lange levensduur en een stijlvolle afwerking: dat zijn de kasten op maat van All-Inside! We zorgen voor unieke en persoonlijke kasten bij je thuis waarbij we het esthetische altijd verzoenen met het functionele. Zoek je een kast die van vloer tot het plafond loopt, van muur tot muur reikt of zelfs onder een schuin dak uitstekend past? Samen gaan we op zoek naar de perfecte kastenmatch voor je interieur zodat je ten volle van je woning kan genieten! Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur en welke prijzen er vasthangen aan kasten op maat? Tijdens een kennismakingsgesprek overloopt All-Inside met veel plezier alle mogelijkheden met jou!

 
Wat maakt van kasten op maat een interessante keuze?

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos kasten op maat kasten design kasten op maat interieur
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst kasten op maat kasten design kasten op maat interieur
Tel. 0475/57 77 65
kasten op maat kasten design kasten op maat interieur