ONTDEK ONZE LEZING
BELEEF ONZE WORKSHOPS
ADVIES AAN HUIS
meubelen interieur meubelen op maat meubels
  • interieur meubelen meubelen op maat meubels
  • meubelen op maat interieur meubelen meubels
  • meubelen meubelen op maat interieur meubels
  • meubels meubelen op maat interieur meubelen
GRATIS KENNIS-
MAKINGSGESPREK
ONTDEK ONZE
WERKWIJZE
NEEM CONTACT
MET ONS OP

Meubelen op maat van je interieur

Niets mooiers dan een setje design stoelen, een elegant tv-meubel of een knappe salontafel dat dezelfde stijl draagt als de rest van je interieur. Ben je nog op zoek naar dat ene meubel voor bij je thuis, maar kan je het niet vinden in de winkels? Dan heb je geluk, want de vakmensen van All-Inside maken diverse soorten meubelen op maat. Laat je inspireren!

 

Zoveel mogelijkheden voor meubelen op maat

Als je even door je huis of appartement wandelt, zal je al snel zien dat er eigenlijk heel wat verschillende meubelen hun plekje er hebben gevonden. Een nachtkastje in je slaapkamer, een eettafel in je keuken, houten stoelen op je terras en een tv-kast in je woonkamer: overal kom je tafels, stoelen en kasten in uiteenlopende formaten en vormen tegen. All-Inside maakt daarom diverse meubelen op maat die op harmonieuze wijze in je interieur overvloeien en voor een evenwichtig totaalpakket zorgen.


Vakkundig afgewerkte meubelen op maat.
 
Meubelen op maat: de pluspunten.

Meubelen op maat: de pluspunten

Waarom zou je kiezen voor meubelen op maat? Dat is simpel… Je speelt er ten eerste beter mee in op je interieurstijl door bijvoorbeeld een zorgvuldige combinatie samen te stellen van kleuren en materialen. Met meubelen op maat verlies je bovendien geen kostbare plaats, maar benut je de ruimte zo efficiënt mogelijk door met de juiste afmetingen te spelen. All-Inside garandeert je trouwens ook betrouwbare kwaliteit als je een meubel op maat laat maken bij ons. Zo zal je er nog een lange tijd genot van hebben en krijg je waar voor je geld! Maatwerk heeft je dus wel wat interessants te bieden. Geef ons daarom een seintje als je graag meer info wil over meubelen op maat!

 

Vakkundig afgewerkte meubelen op maat

Je wil uiteraard het liefst van al dat je meubelen zo goed mogelijk in je interieur passen. Daarom werken we bij All-Inside de meubels volledig af zoals jij dat wenst. Ga je voor puur natuur en wil je de warme uitstraling van het hout behouden, of kies je voor een likje verf? Kunnen gestroomlijnde meubelen op maat je wel bekoren waarbij eenvoud voorop staat? Met de hulp van het professionele advies van de interieurvormgever kom je tot de juiste beslissing voor je meubels. Eén ding staat vast: we zoeken altijd samen naar de beste oplossing voor je interieur!


Kiezen voor meubelen op maat

Geef je interieur vorm met meubelen op maat! All-Inside tekent een ontwerp uit, realiseert de meubels in haar atelier, zorgt voor de gewenste afwerking en plaatst de meubels bij je thuis. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je een paar barkrukjes of een boekenkast op maat zoekt. We beginnen altijd vol passie aan nieuwe projecten en verzorgen elk meubel tot in de puntjes! Voor meer informatie zijn we te vinden op het nummer 0478/27 01 81 of op het mailadres geert@all-inside.be. Je interieur is gebaat met meubelen op maat…!

 
Kiezen voor meubelen op maat.

Delen:   

INTERIEURADVIES
INTERIEUR
INTERIEURINRICHTING

geert@all-inside.be
Interieurvormgever

Mechelseweg 5
1880 Kapelle o/D Bos meubelen op maat meubelen interieur meubels
Tel. 0478/27 01 81

eric@all-inside.be
Interieurwerken IDE bvba

Beekveldstraat 5
1980 Zemst meubelen op maat meubelen interieur meubels
Tel. 0475/57 77 65
meubelen op maat meubelen interieur meubels